Een bestelling plaatsen op onze website is een fluitje van een cent!

Zodra u hebt gevonden waarnaar u op zoek bent, klikt u op 'In Winkelwagen' - uw item wordt toegevoegd aan de winkelmaand (te vinden in de rechterbovenhoek van de pagina).

Wanneer u klaar bent om uw bestelling te voltooien, kunt u in de afbeelding van de winkelmand op 'Ga Door Naar Afrekenen' klikken om door te gaan met het betalingsproces.

Als u al een account bij ons hebt, typt u eenvoudig uw e-mailadres en wachtwoord om in te loggen. Als u een nieuwe klant bent, krijgt u de mogelijkheid om een account te maken nadat u hebt betaald.

Zodra uw bestelling is bevestigd, ontvangt u een e-mailbevestiging. Onze koerier zal via e-mail contact met u opnemen met hun eigen trackinginformatie, of voor grotere artikelen bellen ze u om een geschikte levertijd te regelen.