Ik krijg een foutmelding E99 op het schermpje van mijn spa. Wat kan ik daaraan doen?

De controlebox functioneert niet meer en op de display van het controlepaneel verschijnt de foutmelding E99.

De watertemperatuursensor is stuk.

Mogelijke oorzaken

Deze sensor is gevoelig aan corrosie en chemicaliën in het water en kan defect gaan door normale slijtage. Hoe hoger de intensiteit van gebruik van de spa, hoe groter de kans dat deze sensor stuk gaat. Indien de spa vaak wordt gebruikt in een te lage omgevingstemperatuur is de kans op dergelijk defect veel groter. Onder 5°C wordt het gebruik van de Intex PureSpa ten stelligste afgeraden.

Schakel de controlebox uit

Deze sensor bevindt zich in de controlebox. Als consument mag je deze box niet openen. Gelieve het apparaat af te leggen en de stekker uit het stopcontact te halen.

Registreer het probleem online bij het Intex Service Center via www.intexsupport.be.